Archives: februarie 2011

Album de famile - familia Cozac (2)


A doua parte a fotografiilor familiei Cozac, într-o altă locaţie, în care ne-am distrat la fel de bine ca şi la prima. :)

Album de familie - familia Cozac

Stabilită cu ceva timp înainte (adică la Crăciunul din 2009), şedinţa foto a familiei Cozac ar fi trebuit să aibă loc tot de Crăciun, în 2010. Însă, pentru că îşi doreau să participe şi mătuşica Cristina, am amânat un pic întâlnirea. Şi s-a dovedit că şi vremea a ţinut cu noi, pentru că, după o lungă perioadă de frig şi zăpadă, am avut parte pe la jumătatea lunii ianuarie de o vreme superbă: însorită şi caldă. Este evident că şi stările noastre de spirit au fost în ton cu vremea, iar şedinţa foto a fost mai mult decât ne-am propus iniţial, a fost o excursie în care toată lumea s-a simţit foarte bine, în care toată lumea a fost veselă.
Când am tras linie, iarăşi am fost de aceeaşi părere: că ne place peisajul din fotografii. :) Vă invit să le vedeţi şi poate chiar să ne lăsaţi, mie şi protagoniştilor, impresiile dumneavostră.

De-a v-aţi ascunselea

Cu această fotografie încep o serie de postări în care veţi putea vedea fotografiile din "albumul de familie" pe care l-am realizat cu Andrei, Bianca, Irina, Radu şi Cristina.