COPILAŞI-ÎNGERAŞI

Dragii mei prieteni,

În fotografie prea multe cuvinte sunt de prisos, aşa că n-am să vă plictisesc cu o prezentare stufoasă. Aş vrea doar să vă spun că şi eu, ca şi voi, părinte fiind, îmi doresc ca toate amintirile îngeraşului meu să fie mereu vii, să nu uit nici o secundă, de când s-a născut şi până acum. Şi, dintre toate metodele prin care să pot realiza acest lucru (fizic vorbind, pentru căoricum memoria lucrează :)), cea mai potrivită mi se pare, de departe, fotografia.
Aşadar, pentru că aţi venit în vizită pe blogul meu, vreau să vă spun un secret: aţi ajuns unde trebuie; vă pot ajuta să imortalizaţi câteva din clipele nepreţuite oferite de îngeraşii voştrii, să deschideţi cu drag un album emoţionant care să vă amintească aceste clipe.
Putem programa o şedinţă foto la care şi bunicii vi se pot alătura, într-o loc familiar copilului, unde să se poată simţi în largul lui. Apoi vom alege împreună fotografiile care vă plac şi vi le voi da pe un DVD, pe hârtie sau chiar într-un album.
Fără să mai continui, vă invit să vedeţi fotografiile câtorva dintre copilaşii pe care am avut plăcerea să îi fotografiez şi ale căror fotografii au fost postate pe blogul COPILAŞI-ÎNGERAŞI. Şi dacă vreţi să mai aflaţi ceva, scrieţi-mi sau sunaţi-mă şi vă voi oferi toate informaţiile de care aveţi nevoie.

Cu toată consideraţia,
Răzvan Păuleţ